Hypatia – Women in Engineering

Hypatia er et dynamisk netværk for kvindelige ingeniører og inkluderer både studerende og færdiguddannede ingeniører. Hypatias formål er at styrke ingeniørers personlige netværk gennem forskellige aktiviteter. Hypatia har omkring 800 medlemmer på tværs af forskellige ingeniørvidenskabelige fagområder.

Arrangementer

Arrangementer er en vigtig del af hvad Hypatia laver, og gennem årene har vi afholdt utallige inspirerende, sjove og interessante arrangementer. Vi samarbejder med forskellige virksomheder for at skræddersy arrangementer, der passer dig. Vores arrangementer kan være alt fra at lære om digitalisering til at arbejde praktisk med Design Thinking. Vi sørger også altid for at planlægge sociale arrangementer for at knytte vores medlemmer tættere sammen.

> LÆS MERE HER

Medlemskab

Alle kvindelige ingeniører kan blive medlemmer. Vores nuværende medlemmer spænder over en lang række tekniske studieretninger.

Som medlem af Hypatia vil du lære mange kvindelige ingeniører at kende, både fra dit eget ingeniørfelt og andre ingeniørfelter. Du får muligheden for at opbygge et socialt og professionelt netværk, som du kan bruge både under- og efter dit studie.

> LÆS MERE HER

Sponsorer

Hypatia værdsætter altid sponsorer der kan hjælpe os med at arrangere spændende arrangementer for vores medlemmer. Vi vil meget gerne høre fra virksomheder, der gerne vil støtte os økonomisk, eller som ønsker at samarbejde og arrangere arrangementer for vores medlemmer.

> LÆS MERE HER

Følg os

Hypatia – Women in Engineering
CVR: 31841313
Email: kontakt@hypatia.dk

Privacy Policy